Επιστροφές Προϊόντων

 

Όλα μας τα προϊόντα έχουν εγγύηση 100%

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας θα πρέπει να προσέξετε την κατάσταση του δέματος (να μην είναι ανοικτό η έστω και ελάχιστα κατεστραμμένο).  

Σε περίπτωση που εντοπίσετε ανοιχτό δέμα, χτυπημένο ή και κατεστραμμένο, παρακαλείσθε να μην το παραλαμβάνετε, γιατί η υπαιτιότητα είναι της μεταφορικής.

Σε περίπτωση που το δέμα είναι σε καλή κατάσταση και παρόλα αυτά το προϊόν παρουσιάζει δυσλειτουργία η είναι ελαττωματικό θα πρέπει να μας ενημερώσετε το αργότερο εντός 10 ημερών από τη ημερομηνία παραλαβής.

Μετά την επικοινωνία μας θα πρέπει να μας αποστείλετε το ελαττωματικό προϊόν και αφού το παραλάβουμε και το ελέγξουμε και διαπιστωθεί ότι είναι ελαττωματικό θα σας το αντικαταστήσουμε εντός  2 ημερών, πάντα με δική μας χρέωση.

   Η εγγύηση επιστροφής δεν ισχύει σε περίπτωση φθοράς από κακή χρήση ή λόγο βλάβης του εκτυπωτή, φωτοτυπικού ή Φαξ.

 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε , αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

 

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

 

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αποστείλετε μας e-mail στο info@printerssupplies.gr η επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ: 6940 610 740

 

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.